banda Rezultate online Programari online

NOUTATI

Medicina de nota 10 (zece)!Află cele mai noi știri despre Smart Medical Clinic Alexandria! Aici găsești ultimele noutăți despre centrul nostru medical, serviciile nou introduse, oferte și nu numai!

Smart Medical rasplateste dragostea!
Vino la laboratorul SMART pe 14 februarie, impreuna cu partenerul tau si veti beneficia amandoi de 25% discount la analizele medicale uzuale!
La SMART puteti beneficia de o gama completa de investigatii de laborator de: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie - parazitologie, alergologie, biologie moleculara - genetica, toxicologie, citologie - histopatologie.
SMART inseamna peste 15 ani de experienta in domeniul analizelor medicale, o echipa medicala experimentata si un sistem performant de management al calitatii, acreditat RENAR si ISO.
Alege SMART!
Smart Valentine's Day!

12 februarie 2017

Echipa Smart Medical Clinic sustine lupta impotriva cancerului si ofera in luna februarie reduceri de 25% la analizele markerilor tumorali!
Speciali?tii nostri in diagnosticul afectiunilor oncologice va stau la dispozitie cu o serie de investigatii specifice, pentru depistarea cat mai timpurie a unor eventuale leziuni canceroase. De asemenea, pacientii care au fost deja diagnosticati pot beneficia de monitorizare de specialitate in cadrul clinicii noastre.

08 februarie 2017

Peeling-ul chimic - solutia ideala pentru o piele luminoasa, neteda, fara pete, fara riduri!
Efectuarea procedurii este indicata in anotimpul rece, de aceea mai ai la dispozitie doar lunile FEBRUARIE-MARTIE!
Programeaza-te prin call center si vei beneficia de profesionalismul unor specialisti cu experienta in dermatologie estetica!
Totul cu un discount de 20 %! Simplu si SMART!

04 februarie 2017

In DECEMBRIE este luna cadourilor la SMART si Happy Hour zilnic, la ora 14!
Daca vii pentru recoltare analize medicale in clinica din Alexandria, participi la tombola si castigi un set de analize medicale uzuale pentru tine sau pentru un membru al familiei!

01 noiembrie 2016