banda Rezultate online Programari onlineNOUTATI

Medicina de nota 10 (zece)!Află cele mai noi știri despre Smart Medical Clinic Alexandria! Aici găsești ultimele noutăți despre centrul nostru medical, serviciile nou introduse, oferte și nu numai!


Dureri musculare, articulare, dureri de spate, traumatisme, leziuni, dizabilitati - toate se pot rezolva prin fizioterapie!
Smart Medical a inaugurat o baza de tratament moderna, cu un ambient de exceptie, echipamente performante si o echipa de profesionisti!
Utilizând o varietate de tehnici și echipamente medicale speciale, care includ kinetoterapie si gimnastica medicala, terapie manuală prin masaj terapeutic, masaj limfatic, electroterapie, ultrasunete, terapie cu laser si magnetoterapie, fizioterapeuții nostri te ajută în diagnosticarea, tratarea, dar și în prevenirea multor afecțiuni și tulburări ale funcțiilor motorii.
Durerile musculare si articulare se reduc, iti recuperezi mobilitatea pierduta si te reintegrezi in activitatea zilnica normala!
In majoritatea cazurilor, vei evita interventia chirurgicala!
In cazul copiilor si bebelusilor, este bine sa stii ca prin kinetoterapie pediatrica se obtine imbunatatirea remarcabila, pana la vindecare completa, in afectiuni precum torticolis, luxatie congenitala de sold, genu valgum, genu varum sau platfus.
Iar pentru zece sedinte efectuate, primesti doua sedinte GRATUIT.

10 martie 2017

Primavara incepe la SMART!
Te simti obosita si lipsita de energie? Nu da vina doar pe astenia de primavara!
Solicita in luna martie pachetul format dintr-o consultatie la medicul endocrinolog plus ecografie tiroidiana si vei primi GRATUIT un pachet de analize medicale din care vei afla daca tiroida ta functioneaza in parametri optimi!

01 martie 2017

Smart Medical rasplateste dragostea!
Vino la laboratorul SMART pe 14 februarie, impreuna cu partenerul tau si veti beneficia amandoi de 25% discount la analizele medicale uzuale!
La SMART puteti beneficia de o gama completa de investigatii de laborator de: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie - parazitologie, alergologie, biologie moleculara - genetica, toxicologie, citologie - histopatologie.
SMART inseamna peste 15 ani de experienta in domeniul analizelor medicale, o echipa medicala experimentata si un sistem performant de management al calitatii, acreditat RENAR si ISO.
Alege SMART!
Smart Valentine's Day!

12 februarie 2017

Echipa Smart Medical Clinic sustine lupta impotriva cancerului si ofera in luna februarie reduceri de 25% la analizele markerilor tumorali!
Specialiștii nostri in diagnosticul afectiunilor oncologice va stau la dispozitie cu o serie de investigatii specifice, pentru depistarea cat mai timpurie a unor eventuale leziuni canceroase. De asemenea, pacientii care au fost deja diagnosticati pot beneficia de monitorizare de specialitate in cadrul clinicii noastre.

08 februarie 2017

Peeling-ul chimic - solutia ideala pentru o piele luminoasa, neteda, fara pete, fara riduri!
Efectuarea procedurii este indicata in anotimpul rece, de aceea mai ai la dispozitie doar lunile FEBRUARIE-MARTIE!
Programeaza-te prin call center si vei beneficia de profesionalismul unor specialisti cu experienta in dermatologie estetica!
Totul cu un discount de 20 %! Simplu si SMART!

04 februarie 2017

In DECEMBRIE este luna cadourilor la SMART si Happy Hour zilnic, la ora 14!
Daca vii pentru recoltare analize medicale in clinica din Alexandria, participi la tombola si castigi un set de analize medicale uzuale pentru tine sau pentru un membru al familiei!

01 noiembrie 2016