Termeni si conditii

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.smartmedic.ro

Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Descrierea serviciilor

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din aceste pagini web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.smartmedic.ro de către potențialii vizitatori sau pacienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile asupra conținutului site-ului

Smart Medical Clinic S.R.L., cu sediul in str. Dunarii, nr 222, Alexandria, jud Teleorman, inmatriculata la Oficiul Registrul Comertului J34/343/2001, CUI 14363162, Cod postal: 140065, Telefon: 0247310953, reprezentat: Sorana Milea – Director General (denumită în continuare Smart Medical).

Smart Medical deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Smart Medical, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului smartmedic.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Smart Medical. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Smart Medical.

Accesul și utilizarea paginii smartmedic.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe smartmedic.ro sunt de interes general domeniului clinicilor medicale și nu numai; și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagini din website. În orice alte situații, conținutul smartmedic.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților smartmedic.ro .

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor Smart Medical. Smart Medical nu va acorda nici o garanție referitoare la:

    • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
    • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
    • inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Smart Medical nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele smartmedic.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului smartmedic.ro nu poate constitui o ofertă ferma de a contracta și nu poate angaja răspunderea Smart Medical în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web smartmedic.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea smartmedic.ro nu pot inlocui o consultație medicală.

smartmedic.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asuma nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte în vederea informării și conștientizării utilizatorilor asupra unor afecțiuni medicale și/sau achiziționării de produse și servicii, comercializate/prestate de SMART MEDICAL, în limita și cu aplicarea prevederilor conținute in “Condițiile” de mai jos.

Orice persoană și/sau companie care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze Smart Medical prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

Informații personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor/formularelor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Smart Medical, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Prelucrarea tuturor datelor furnizate de dumneavoastră în vederea accesării site-ului și a Magazinului de Analize se realizează în conformitate cu politica noastră de confidențialitate: Mai multe detalii aici https://smartmedic.ro/politica-de-confidentialitate/

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Smart Medical utile în legătură cu conținutul site-ului sau/si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legăturii sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Smart Medical nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care vizitează site-ul smartmedic.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod express și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Smart Medical; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Smart Medical a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Smart Medical și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Smart Medical va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Politica de achizitionare a analizelor si/sau pachetelor din magazinul online (shop):

Pentru plasarea unei Comenzi, Utilizatorul va accesa www.smartmedic.ro, secțiunea SHOP. O data adăugate in cos produsele/serviciile acestea pot fi achiziționate folosind plata cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăti Netopia Payments. Smart Medical oferă posibilitatea achiziționării a unui singur pachet/analiza pentru un utilizator într-o comanda.

După efectuarea plații, utilizatorul va primi un email la adresa de mail pe care a atașat-o comenzii cu confirmarea plății si un ghid de recoltare astfel încât pregătirea pentru analize să se facă corespunzător.

Beneficiarul se poate prezenta oricând in termen de 15 zile lucrătoare de la data efectuării plății pentru a beneficia de serviciile achiziționate. Clinica Smart Medical oferă prioritate de recoltare tuturor clienților care au achiziționat analize/pachete de analize online. Beneficiarul  trebuie sa se prezinte la laboratorul Smart Medical Clinic cu adresa în Șos. Dunării, nr 222, Alexandria, jud Teleorman. Beneficiarul trebuie sa prezinte personalului Smart Medical confirmarea plății primita pe mail.

Clinica Smart Medical va recomanda ca optarea pentru unul sau mai multe Analize/Pachete (conținând anumite investigații) să se realizeze cu acordul sau la recomandarea medicului dumneavoastră. Smart Medical Clinic nu este răspunzătoare pentru situațiile in care medicul refuza sau nu recomanda efectuarea anumitor proceduri sau investigații, acestea efectuând-se pe riscul Beneficiarului.

Utilizatorul își asuma corectitudinea și exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor de contact ale sale si ale beneficiarilor.

Pretul serviciilor medicale si modalitatea de plata online:

Plata aferentă Analizelor/Pachetelor comandate prin intermediul Shop-ului poate fi efectuata exclusiv prin intermediul platformei online.

Toate tarifele aferente Analizelor/Pachetelor sunt finale, exprimate in lei (RON). Smart Medical Clinic nu percepe nici un comision suplimentar pentru plățile online.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă moneda decât RON, tranzacțiile se efectuează in lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

În cazul plăților online, Smart Medical Clinic nu este/nu poate fi făcută responsabila pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzând dar nelimitând-se la comisioane de conversie valutara aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai utilizatorul.

Prin intermediul Shop-ului se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro.

Smart Medical Clinic a luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră, dar transmiterea datelor si informațiilor revin exclusiv utilizatorului.

Datele introduse pentru generarea comenzilor, cu excepția celor legate de cardul bancar (număr de card, data expirării etc) vor fi utilizate numai in concordanta cu procedurile Smart Medical Clinic, in scopul prevenirii oricărui acces neautorizat.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprima acordul să primească facturile prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată in Comanda.

TERMENUL LIMITA DE ACCESARE A SERVICIILOR COMANDATE ESTE 15 ZILE LUCRATOARE DE LA MOMENTUL CONFIRMARII COMENZII. INTRUCAT UTILIZATORUL POATE COMANDA SERVICIILE DORITE SI IN MOD INDIVIDUAL, PRIN MIJLOACELE PUSE LA DISPOZITIE SMART MEDICAL CLINIC, NEACCESAREA TUTUROR SERVICIILOR, DIN MOTIVE NEIMPUTABILE DE SMART MEDICAL CLINIC, NU CONFERA DREPTUL UTILIZATORULUI DE A-I FI RAMBURSATA O PARTE DIN PRETUL ACHITAT PENTRU ANALIZE/PACHETE.

Pretul analizelor/investigatiilor care nu pot fi cumparate din SHOP:

Prețurile afișate pe site sunt cele standard. În funcție de gradul profesional al medicului și de politica comercială a companiei, acestea pot varia și pot suferi modificări. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora în ziua consultației, în recepție sau call center (0247 939).

Dreptul de retragere

Utilizatorul are dreptul să notifice în scris Smart Medical Clinic că renunță la achiziționarea de Analize și/sau Pachete, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 15 zile lucrătoare de la data primirii de către Utilizator a mesajului de confirmare de primire a Comenzii, la adresa office@smartmedic.ro

Solicitarea de returnare. Utilizatorul trebuie sa trimită de pe adresa de email cu care s-a înregistrat pe acest site către adresa office@smartmedic.ro ce trebuie să conțină cererea explicita de retur, datele de identificare ale Utilizatorului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al utilizatorului în care se dorește returnarea sumei și sucursala la care este deschis contul.

În ipoteza în care utilizatorul renunță la achiziționarea serviciului medical conform acestei clauze, Smart Medical Clinic nu va mai presta acel serviciu.

Contractul de prestări servicii medicale încheiat in aceste condiții, reprezintă un contract încheiat la distanță.

Forța majoră:

Niciuna dintre parți nu răspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzata de forță majora, așa cum este definita de lege.

Partea care invoca forță majora este obligata sa notifice celeilalte părți, in termen de 48 de ore, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

Daca în termen de 5 zile de la producere, evenimentul respectiv nu încetează, părțile au dreptul să-și notifice încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele sa pretindă daune-interese.

Notificări:

Orice notificare este valabil îndeplinită daca va fi transmisă la adresa/sediul indicat în comanda/confirmarea de comandă.

În cazul în care notificarea se face pe cale poștală, ea va fi transmisă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire (A.R.) și se consideră primită de destinatar la data menționată de oficiul poștal primitor pe aceasta confirmare.

Daca notificarea se trimite prin fax sau mail, ea se considera primita în prima zi lucrătoare după cea în care a fost expediată.

Notificările verbale nu se iau în considerare dacă nu sunt confirmate, prin intermediul uneia dintre modalitățile prevăzute la alineatele precedente.

Legea aplicabilă:

Legea aplicabilă raporturilor juridice generate prin accesarea website-ului și a magazinului online este legea română.