Termeni și condiții

Termeni şi condiţii

Pentru utilizarea platformei www.smartmedic.ro, denumite în continuare și „website” este necesară citirea și acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare descriși mai jos.
Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile care urmează! Continuarea utilizării serviciilor și accesării www.smartmedic.ro implică acceptarea dumneavoastră, în calitate de utilizator, ca atare a acestor Termeni și Condiții.
Termenii și Condițiile prezentate în continuare pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă.

Proprietate intelectuală

Conținutul website-ului este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate de către Smart Medical Clinic S.R.L. Copyright-ul şi alte drepturi de proprietate intelectuală legate de designul grafic și conținutul website-ului şi de părţile acestuia, în întregime şi separat (inclusiv texte, articole, imagini, logo-uri, elemente de design, baze de date şi liste cuprinse în acesta), aparțin Smart Medical Clinic S.R.L. Nu este permisă modificarea conținutului paginilor website-ului, copierea, distribuirea, reproducerea, publicarea sau producerea unor creații provenite din informații obținute din sau cu ajutorul website-ului.

Este permisă, totuși, descărcarea sau copierea materialelor disponibile în acest sens. Utilizarea acestora este posibilă exclusive în scopuri personale, non-comerciale. Folosirea acestora în scopuri comerciale este interzisă.

Link-uri către alte website-uri

Smart Medical Clinic S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul oricăror altor site-uri web care au link către www.smartmedic.ro şi nici pentru conţinutul site-urilor care pot fi prezente cu link pe www.smartmedic.ro.

Protecția datelor

Pentru utilizarea website-ului sau a unor secțiuni din website poate fi necesară furnizarea de informații cu caracter personal (ex.: CNP, email, număr de telefon). Smart Medical Clinic S.R.L. se oblige să asigure confidențialitatea utilizatorilor website-ului său. Nu vor fi trimise către terțe părți niciun fel de informații cu caracter personal, cu excepția terților parteneri care asigură funcționarea optimă a website-ului. Pot fi trimise către terți informații de ordin general, traficul website-ului sau date statistice care nu conțin informații cu caracter personal. Aceste informații colectate prin intermediul website-ului de către Smart Medical Clinic S.R.L. sunt menite să ajute la îmbunătățirea serviciilor sale.

Termeni si Conditii de utilizare a Sectiunii Magazin de Analize

Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse si servicii, comercializate/prestate de SMART MEDICAL CLINIC, in limita si cu aplicarea prevederilor continute in “Conditiile” de mai jos.

1. DEFINITII:

Analize/Servicii: reprezinta acele servicii medicale (analize si investigatii) care sunt puse la dispozitia Utilizatorului la adresa web www.smartmedic.ro si care pot fi achizitionate prin adresarea unei Comenzi, conform acestor Termeni si Conditii.

Pachete: reprezinta acele pachete de servicii medicale care sunt puse la dispozitia Utilizatorului ca un tot unitar la adresa www.smartmedic.ro, ele nu pot fi comandate sau achizitionate partial.

SHOP: sectiune a Site-ului www.smartmedic.ro care pune la dispozitia vizitatorilor posibilitatea de a plasa o comanda pentru una sau mai multe Analize/Servicii si/sau unul sau mai multe Pachete.

Utilizator: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la continutul Shop-ului, mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre Smart Medical Clinic si care achizitioneaza, in beneficiul sau sau al altei persoane (Pacientul), Analize si/sau Pachete.

Beneficiar sau pacient: persoana fizica in beneficiul careia se efectueaza Comanda si plata aferenta Analizelor si/sau Pachetelor si care va utliza efectiv serviciile medicale oferite de Clinica Smart Medical.

Comanda: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii Shop-ului de catre un Utilizator, prin care Utilizatorul transmite catre Smart Medical Clinic intentia sa de a achizitiona Analize si/sau Pachete din Shop-ul online.

Date contact:

Smart Medical Clinic S.R.L., cu sediul in str. Dunarii, nr 222, Alexandria, jud Teleorman, inmatriculata la Oficiul Registrul Comertului J34/343/2001, CUI 14363162, Cod postal: 140065, Telefon: 0247310953, reprezentat: Sorana Milea – Director General

  1. POLITICA DE ACHIZITIONARE A ANALIZELOR SI/SAU PACHETELOR DIN SHOP:Pentru plasarea unei Comenzi, Utilizatorul va accesa www.smartmedic.ro, sectiunea SHOP. O data adaugate in cos produsele/serviciile acestea pot fi achizionate folosind plata cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati Netopia Payments. Smart Medical ofera posibilitatea achizitionarii a unui singur pachet/analiza pentru un utilizator intr-o comanda.

Dupa efectuarea platii, utilizatorul va primi un email la adresa de mail pe care a atasat-o comenzii cu confirmarea platii si un ghid de recoltare astfel incat pregatirea pt analize sa se faca corespunzator.

Beneficiarul se poate prezenta oricand in termen de 15 zile lucratoare de la data efectuarii platii pt a beneficia de serviciile achizitionate. Clinica Smart Medical ofera prioritate de recoltare tuturor clientilor care au achizitionat analize/pachete de analize online. Beneficiarul  trebuie sa se prezinte la laboratorul Smart Medical Clinic cu adresa in sos Dunarii, nr 222, Alexandria, jud Teleorman. Beneficiarul trebuie sa prezinte personalului Smart Medical confirmarea platii primita pe mail.

Clinica Smart Medical va recomanda ca optarea pentru unul sau mai multe Analize/Pachete (continand anumite investigatii) sa se realizeze cu acordul sau la recomandarea medicului dumneavoastra. Smart Medical Clinic nu este raspunzatoare pentru situatiile in care medicul refuza sau nu recomanda efectuarea anumitor proceduri sau investigatii, aceastea efectuandu-se pe riscul Beneficiarului.

Utilizatorul isi asuma corectitudinea si exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor de contact ale sale si ale beneficiarilor.

3. PRETUL SERVICIILOR MEDICALE SI MODALITATEA DE PLATA ONLINE:

Plata aferenta Analizelor/Pachetelor comandate prin intermediul Shop-ului poate fi efectuata exclusiv prin intermediul platformei online.

Toate tarifele aferente Analizelor/Pachetelor sunt finale, exprimate in lei (RON) . Smart Medical Clinic nu percepe nici un comision suplimentar pentru platile online.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

In cazul platilor online, Smart Medical Clinic nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai utilizatorul.

Prin intermediul Shop-ului se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro.

Smart Medical Clinic a luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastra, dar transmiterea datelor si informatiilor revin exclusiv utilizatorului.

Datele introduse pentru generarea comenzilor, cu exceptia celor legate de cardul bancar (numar de card, data expirarii etc) vor fi utilizate numai in concordanta cu procedurile Smart Medical Clinic, in scopul prevenirii oricarui acces neautorizat.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Comanda.

TERMENUL LIMITA DE ACCESARE A SERVICIILOR COMANDATE ESTE 15 ZILE LUCRATOARE DE LA MOMENTUL CONFIRMARII COMENZII. INTRUCAT UTILIZATORUL POATE COMANDA SERVICIILE DORITE SI IN MOD INDIVIDUAL, PRIN MIJLOACELE PUSE LA DISPOZITIE SMART MEDICAL CLINIC, NEACCESAREA TUTUROR SERVICIILOR, DIN MOTIVE NEIMPUTABILE DE SMART MEDICAL CLINIC, NU CONFERA DREPTUL UTILIZATORULUI DE A-I FI RAMBURSATA O PARTE DIN PRETUL ACHITAT PENTRU ANALIZE/PACHETE.

4. DREPTUL DE RETRAGERE

Utilizatorul are dreptul sa notifice in scris Smart Medical Clinic ca renunta la achizitionarea de Analize si/sau Pachete, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii de catre Utilizator a mesajului de confirmare de primire a Comenzii, la adresa comenzi@smartmedic.ro

Solicitarea de returnare. Utilizatorul trebuie sa trimita de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe acest site catre adresa comenzi@smartmedic.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale Utilizatorului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al utilizatorului in care se doreste returnarea sumei si sucursala la care este deschis contul.

In ipoteza in care utilizatorul renunta la achizitionarea serviciului medical conform acestei clauze, Smart Medical Clinic nu va mai presta acel serviciu.

Contractul de prestari servicii medicale incheiat in aceste conditii, reprezinta un contract incheiat la distanta.

5. FORTA MAJORA:

Niciuna dintre parti nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 48 de ore, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Daca in termen de 5 zile de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.

6. NOTIFICARI:

Orice notificare este valabil indeplinita daca va fi transmisa la adresa/sediul indicat in comanda/confirmarea de comanda.

In cazul in care notificarea se face pe cale postala, ea va fi transmisa, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire (A.R.) si se considera primita de destinatar la data mentionata de oficiul postal primitor pe aceasta confirmare.

Daca notificarea se trimite prin fax sau mail, ea se considera primita in prima zi lucratoare dupa cea in care a fost expediata.

Notificarile verbale nu se iau in considerare daca nu sunt confirmate, prin intermediul uneia dintre modalitatile prevazute la alineatele precedente.

7. LEGEA APLICABILA:

Legea aplicabila raporturilor juridice generate prin accesarea Shop-ului este legea romana.

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Prelucrarea tuturor datelor furnizate de dumneavoastra in vederea accesarii Magazinului de Analize se realizeaza in conformitate cu politica noastra: https://smartmedic.ro/politica-de-confidentialitate/
Pentru a fi pe deplin informati asupra modului de utilizare a site-ului, va rugam sa consultati si: https://smartmedic.ro/termeni-si-conditii/.

Call Now ButtonProgrameaza-te!

Scrie şi apasă ENTER pentru a iniţia o căutare