Termeni și condiții

Termeni şi condiţii

Pentru utilizarea platformei www.smartmedic.ro, denumite în continuare și „website” este necesară citirea și acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare descriși mai jos.
Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile care urmează! Continuarea utilizării serviciilor și accesării www.smartmedic.ro implică acceptarea dumneavoastră, în calitate de utilizator, ca atare a acestor Termeni și Condiții.
Termenii și Condițiile prezentate în continuare pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă.

Proprietate intelectuală

Conținutul website-ului este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate de către Smart Medical Clinic S.R.L. Copyright-ul şi alte drepturi de proprietate intelectuală legate de designul grafic și conținutul website-ului şi de părţile acestuia, în întregime şi separat (inclusiv texte, articole, imagini, logo-uri, elemente de design, baze de date şi liste cuprinse în acesta), aparțin Smart Medical Clinic S.R.L. Nu este permisă modificarea conținutului paginilor website-ului, copierea, distribuirea, reproducerea, publicarea sau producerea unor creații provenite din informații obținute din sau cu ajutorul website-ului.

Este permisă, totuși, descărcarea sau copierea materialelor disponibile în acest sens. Utilizarea acestora este posibilă exclusive în scopuri personale, non-comerciale. Folosirea acestora în scopuri comerciale este interzisă.

Link-uri către alte website-uri

Smart Medical Clinic S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul oricăror altor site-uri web care au link către www.smartmedic.ro şi nici pentru conţinutul site-urilor care pot fi prezente cu link pe www.smartmedic.ro.

Protecția datelor

Pentru utilizarea website-ului sau a unor secțiuni din website poate fi necesară furnizarea de informații cu caracter personal (ex.: CNP, email, număr de telefon). Smart Medical Clinic S.R.L. se oblige să asigure confidențialitatea utilizatorilor website-ului său. Nu vor fi trimise către terțe părți niciun fel de informații cu caracter personal, cu excepția terților parteneri care asigură funcționarea optimă a website-ului. Pot fi trimise către terți informații de ordin general, traficul website-ului sau date statistice care nu conțin informații cu caracter personal. Aceste informații colectate prin intermediul website-ului de către Smart Medical Clinic S.R.L. sunt menite să ajute la îmbunătățirea serviciilor sale.

Programare
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×
Call Now ButtonProgrameaza-te!

Scrie şi apasă ENTER pentru a iniţia o căutare