Chirurgie Plastică și Estetică Medicală

Dr Dobre Andreea
Dr. Dobre Andreea
Medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Chirurgia plastică și estetică este specialitatea medicală care caută și oferă soluții medico-estetice avansate, concepute pentru a trata afecțiuni specifice cum ar fi acneea, hiperhidroza (transpirația excesivă a palmelor, tălpilor sau axilelor) sau alopecia (pierderea accelerată a părului).

Dezvoltarea exponentială în ultima perioadă permite abordarea personalizată pentru fiecare pacient în parte și aplicarea de proceduri și tratamente inovatoare, țintite atât pe cauză cât și pe afect, cum sunt injectările cu acid hialuronic, toxina botulinică, sau terapia cu plasmă îmbogățită în factori de creștere (PRP).

Aceste terapii nu se limitează la îmbunătățirea estetică imediată și vizibilă, ci sunt parte integrantă a unui plan terapeutic complex, cu efecte pozitive și durabile asupra sănătății și stării generale de bine.

Acidul hialuronic este esențial pentru hidratarea și elasticitatea pielii, dar și pentru tratarea articulațiilor, contribuind astfel la o mai bună mobilitate și confort. Toxina botulinică este utilizată nu doar pentru relaxarea ridurilor de expresie, ci și pentru controlul unor simptome neplăcute tip hiperhidroză, oferind pacienților o îmbunătățire semnificativă a calității vieții.

Terapia PRP stimulează regenerarea celulară și reparația țesuturilor, fiind o metodă eficientă în tratamentul alopeciei și multor probleme în dermatologie, ortopedie sau reumatologie.

La Smart Medical înțelegem impactul pe care consecințele negative, de natură estetică, îl pot avea asupra stimei de sine, echilibrului psihoe­motional și confortului personal, de aceea scopul nostru nu este doar acela de a oferi soluții estetice temporare care corectează simptomele, ci soluții medicale permanente de diagnostic și tratament, care rezolvă cauzele și îmbunătățesc condiția medicală și sănătatea pe termen lung.

Facem asta printr-un sistem integrat de asistență medicală, în care se regăsesc peste 30 specialități clinice și peste 80 medici specialiști, în 10 locații din județ, totul pentru servicii de excelență și tratamente interdisciplinare la cel mai înalt nivel pe care îl putem oferi, după 25 de ani de expertiză în domeniu.

Proceduri estetică medicală:

  • Acid Hialuronic
  • Toxina Botulinică
  • PRP

Prețuri pentru consultații și investigații medicale Chirurgie Plastică și Estetică Medicală

*Prețurile afișate pe site sunt cele standard. În funcție de gradul profesional al medicului și de politica comercială a companiei, acestea pot varia și pot suferi modificări. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora în ziua consultației, în recepție sau call center (0247 939).

Denumire serviciu medicalPret LEIDecontat CNAS
Consult chirurgie plastica/estetica250NU
Control chirurgie plastica/estetica150NU
Anestezie locala xilina 1%50NU
Injectare Toxina botulinica 1 zona700NU
Injectare Toxina botulinica 2 zone1100NU
Injectare toxina botulinica 3 zone1550NU
Tratament Hiperhidroza cu Toxina Botulinica-Talpi1650NU
Tratament Hiperhidroza cu Toxina Botulinica-Palme1650NU
Tratament Hiperhidroza cu Toxina Botulinica-Axila1650NU
Terapia Vampir PRP faciala1000NU
Pachet - Terapia Vampir PRP fata si gat1800NU
Terapia Vampir PRP - alopecie1000NU
Juvederm acid hialuronic facial - buze1350NU
Juvederm acid hialuronic facial - pometi2000NU
Juvederm acid hialuronic facial - mandibula2000NU
Hialuronidaza indepartare acid hialuronic900NU
Injectare substante sclerozante la nivelul cicatricilor patologice400NU
Extragere fire sutura50NU
Sună acum pentru programare!

0247 939

Completați formularul de mai jos alegând specialitatea, medicul, data dorită pentru programare și informațiile de contact. După trimiterea formularului, veți fi contactat de către unul dintre operatorii noștri în următoarea zi lucrătoare pentru confirmare.

-- Selectati specialitatea --
Acest site este protejat reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

PATIENT CARE

Serviciu GRATUIT de coordonare și consiliere dedicat pacientilor oncologici.

Programează-te accesând butonul de mai jos