imagineSliderSmartmedical
imagineSliderSmartmedical
imagineSliderSmartmedical
imagineSliderSmartmedical
imagineSliderSmartmedical
imagineSliderSmartmedical
imagineSliderSmartmedical
imagineSliderSmartmedical

Clinică

Centru medical privat multidisciplinar de diagnostic și tratament, care acoperă o plajă variată de specialități clinice și paraclinice.

Utilizând tehnologie de vârf, specialiștii SMART MEDICAL sunt permanent preocupați de evaluarea corectă a stării de sănătate, de identificarea unui diagnostic precis și rapid, dar și de prescrierea unui tratament adecvat și eficient.

smartImg
0 de SPECIALITĂŢI
clinice și paraclinice
smartImg
0 de MEDICI
primari și specialiști
smartImg
0 ANI de EXPERIENŢĂ
în domeniul serviciilor medicale
smartImg
0 de FIRME PRIVATE
în portofoliu
Programare telefonică

0247 939


Specialitati

specialitate Alergologie și Imunologie Clinică

Alergologie și Imunologie Clinică

Diagnosticarea și tratarea bolilor alergice și identificarea factorilor care le provoacă - alergenii - prin teste serologice și/sau cutanate.

Afla mai multe
specialitate Cardiologie

Cardiologie

Diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolilor cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopațiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Afla mai multe
specialitate Chirurgie Cardiovasculară

Chirurgie Cardiovasculară

Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului vascular, arterial, venos sau limfatic: boala arterială periferică, anevrism arterial, boala carotidiană, tromboza venoasă profundă, varice, insuficiența venoasă cronică, embolia pulmonară sau neuropatia diabetică.

Afla mai multe
specialitate Chirurgie Generală

Chirurgie Generală

Diagnosticul și tratamentul intervențional al afecțiunilor abdominale, prin metode clasic invazive sau minim invazive laparoscopice și robotice, dar și de intervenții adjuvante din sfera altor specialități chirurgicale.

Afla mai multe
specialitate Chirurgie Oncologică

Chirurgie Oncologică

Evaluarea dosarului medical și programarea pentru operație, efectuate de către medici chirurgi de elită din spitale universitare de renume, cu un bogat palmares de victorii în patologia oncologică mamară, tiroidiană, ginecologică, urologică, colo-rectală, hepatică și pancreatică.

Afla mai multe
specialitate Dermatovenerologie

Dermatovenerologie

Sănătatea pielii, a părului, a unghiilor, precum și sănătatea sexuală sunt extrem de importante pentru bunăstarea și funcționarea optimă a întregului organism.

Afla mai multe
specialitate Endocrinologie

Endocrinologie

Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale și tulburările metabolismului fosfo-calcic. Dezechilibrele hormonale și complicatiile acestora sunt la baza a numeroase afecțiuni, deoarece hormonii reglează metabolismul, respirația, creșterea, reproducerea, percepția senzorială și mișcarea.

Afla mai multe
specialitate Fizioterapie

Fizioterapie

Fie că ați suferit un accident, aveți o dizabilitate sau orice problemă care vă afectează funcțiile motorii, în procesul de reabilitare aveți nevoie de fizioterapie.

Afla mai multe
specialitate Gastroenterologie

Gastroenterologie

Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului digestiv - gastrointestinale, ficat, pancreas - folosind explorări funcționale endoscopice (endoscopie digestivă superioară, colonoscopie) și imagistice (ecografie abdominală, sonoelastografie).

Afla mai multe
specialitate Ginecologie

Ginecologie

Monitorizarea sarcinii și a nașterii, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor aparatului genital feminin, dar și abordarea integrată și interdisciplinară a problemelor endocrinologice și de fertilitate specifice.

Afla mai multe
specialitate Hematologie

Hematologie

Specialitatea medicală care se ocupă cu studiul sângelui și al afecțiunilor asociate se numește hematologie.

Afla mai multe
specialitate Imagistică

Imagistică

Înregistrează, transmite, analizează, procesează, percepe și se stochează imagini ale organelor sau țesuturilor, prin diferize tehnici, pentru a diagnostica bolile.

Afla mai multe
specialitate Medicină internă

Medicină internă

Medicina internă este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul nechirurgical al afecțiunilor organelor interne la adulți

Afla mai multe
specialitate Nefrologie

Nefrologie

Nefrologia este specialitatea medicală care se ocupă cu evaluarea, diagnosticarea și tratare afecțiunilor de la nivelul rinichilor.

Afla mai multe
specialitate Neurochirurgie

Neurochirurgie

Neurochirugia este o specialitate chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului nervos.

Afla mai multe
specialitate Neurologie

Neurologie

Neurologia este ramura medicală care se ocupă cu patologiile care afectează sistemul nervos, un sistem extrem de complex și sofisticat care controlează și coordonează activitățile corpului.

Afla mai multe
specialitate Oftalmologie

Oftalmologie

Ochiul este o structură anatomică complexă, astfel că diferitele probleme de sănătate ale ochilor necesită diferite tipuri de evaluare și tratament. Oftalmologia este disciplina medicală care se ocupă cu tratarea acestor afecțiuni, care includ diferite probleme ale ochiului, ale pleoapelor și ale sistemului lacrimar.

Afla mai multe
specialitate Oncologie

Oncologie

Cancerul este o sumă de boli, nu o singură boală, de aceea trebuie tratat de către o echipă medicală complexă. Asigură-te ca ești investigat multidisciplinar, de către clinicieni, specialiști în oncologie medicală, imagistică, patologie celulară, radiologie intervențională și chirurgie oncologică.

Afla mai multe
specialitate ORL

ORL

Diagnosticarea și tratarea afecțiunilor specifice urechilor, nasului și gâtului, afecțiuni ale sinusurilor, boli ale laringelui, ale cavității bucale, de la diagnostic până la tratament.

Afla mai multe
specialitate Ortopedie Traumatologie

Ortopedie Traumatologie

Diagnosticarea, tratarea și monitorizarea pacienților cu afecțiuni ale aparatului locomotor - oase, articulații, mușchi, ligamente, tendoane.

Afla mai multe
specialitate Pediatrie

Pediatrie

De la naștere până în adolescență, medicul pediatru este esențial pentru sănătatea copilului, abordând nu doar aspectele fizice, ci și pe cele intelectuale și emoționale. Specializat în prevenție și tratament, pediatrul gestionează complet o problematică foarte diversă: traumatisme, infecții indiferent de localizare, afecțiuni congenitale, afecțiuni ale organelor interne și chiar probleme de comportament sau tulburări emoționale. Pediatrul supraveghează dezvoltarea copilului, de la vaccinări și creșterea fizică, până la nutriție și progresul cognitiv. Scopul nostru este să oferim servicii integrate de pediatrie, coordonate strâns cu alte specialități medicale pentru a asigura o abordare interdisciplinară a sănătății copilului. Având avantajul unui laborator medical integrat, cu servicii la standarde de excelență, reușim să oferim planuri de tratament personalizate, care să se adreseze atât nevoilor medicale imediate, cât și celor pe termen lung, asigurând copiilor cele mai bune șanse pentru un diagnostic corect și un tratament eficient, fără recidive. Nu uităm niciodată de prevenție, ca parte esențială a sănătății copilului, de aceea credem că vizita regulată la medicul pediatru, în plină stare de sănătate aparentă și în lipsa unei simptomatologii, trebuie să devină un mod de viață al fiecărei familii și un scop pentru fiecare părinte.

Afla mai multe
specialitate Pneumologie

Pneumologie

Pneumologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor tractului respirator.

Afla mai multe
specialitate Psihiatrie

Psihiatrie

Psihiatria este aria medicinei dedicată diagnosticului, tratamentului și prevenirii tulburărilor psihice, emoționale și de comportament.

Afla mai multe
specialitate Reumatologie

Reumatologie

Psihiatria este aria medicinei dedicată diagnosticului, tratamentului și prevenirii tulburărilor psihice, emoționale și de comportament.

Afla mai multe
specialitate Urologie

Urologie

Urologia este ramura medicală dedicată diagnosticării și tratării bolilor tractului urinar și a problemelor de sănătate ale aparatului genital masculin.

Afla mai multe

Prețuri pentru consultații și investigații medicale:

*Prețurile afișate pe site sunt cele standard. În funcție de gradul profesional al medicului și de politica comercială a companiei, acestea pot varia și pot suferi modificări. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora în ziua consultației, în recepție sau call center (0247 939).

SpecialitateDenumire serviciu medicalPret LEIDecontat CNAS
Alergologie si ImunologieAdeverinta medicala50NU
Alergologie si ImunologieConsultatie alergologie si imunologie clinica350NU
Alergologie si ImunologieConsultatie control alergologie si imunologie clinica220NU
Alergologie si ImunologieInjectie intradermica55NU
Alergologie si ImunologieInjectie intramusculara55NU
Alergologie si ImunologieInjectie intravenoasa55NU
Alergologie si ImunologieInjectie subcutanata55NU
Alergologie si ImunologieInterpretare rezultate analize100NU
Alergologie si ImunologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Alergologie si ImunologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
Alergologie si ImunologieTest alergologic cutanat Prik - monoalergen65NU
Alergologie si ImunologieTest alergologic cutanat Prik - panel 10 alergeni400NU
Alergologie si ImunologieTest alergologic cutanat Prik - panel 8 alergeni350NU
Alergologie si ImunologieTest bronhomotor cu spirometrie180NU
Alergologie si ImunologieTest provocare anestezic local180NU
Alergologie si ImunologieTest provocare cub de gheata80NU
Alergologie si ImunologieTest provocare la medicamente80NU
CardiologieAdeverinta medicala50NU
CardiologieConsultanta online250DA
CardiologieConsultatie cardiologie260DA
CardiologieConsultatie cardiologie interventionala600NU
CardiologieConsultatie control cardiologie200DA
CardiologieConsultatie fisa medicala cardiologie55NU
CardiologieDoppler carotidian bilateral400NU
CardiologieDoppler vascular bilateral400NU
CardiologieDoppler vascular unilateral250NU
CardiologieEcocardiografie transtoracica300NU
CardiologieElectrocardiograma cu testare la efort400DA
CardiologieElectrocardiograma repaus65DA
CardiologieHolter EKG 24 ore320DA
CardiologieHolter EKG 48 ore480NU
CardiologieHolter TA260DA
CardiologieInjectie intradermica55DA
CardiologieInjectie intramusculara55DA
CardiologieInjectie intravenoasa55DA
CardiologieInjectie subcutanata55DA
CardiologieInterpretare rezultate analize100NU
CardiologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
CardiologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
CardiologieReferat medical230NU
Chirurgie generalaAdeverinta medicala50NU
Chirurgie generalaConsultatie chirurgie generala220DA
Chirurgie generalaConsultatie control chirurgie generala180DA
Chirurgie generalaConsultatie fisa medicala chirurgie generala55NU
Chirurgie generalaDilatatie strictura uretrala200DA
Chirurgie generalaElectrocauterizare leziune benigna280DA
Chirurgie generalaExcizie chirurgicala formatiune benigna260DA
Chirurgie generalaExcizie tumori, chisturi, lipoame260DA
Chirurgie generalaExtragere fire200DA
Chirurgie generalaIncizie si drenaj abces260DA
Chirurgie generalaIncizie si drenaj flegmon260DA
Chirurgie generalaIncizie si drenaj furuncul260DA
Chirurgie generalaIncizie si drenaj hematom260DA
Chirurgie generalaIndice de presiune100DA
Chirurgie GeneralaInfiltratii peridurale200DA
Chirurgie generalaInjectie intradermica55DA
Chirurgie generalaInjectie intramusculara55DA
Chirurgie generalaInjectie intravenoasa55DA
Chirurgie generalaInjectie subcutanata55DA
Chirurgie generalaInterpretare rezultate analize100NU
Chirurgie generalaInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Chirurgie generalaPansament extins110DA
Chirurgie generalaRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
Chirurgie generalaRecoltare biopsie150DA
Chirurgie generalaReferat medical230NU
Chirurgie generalaTestare cutanata anestezic180DA
Chirurgie generalaTratament chirurgical panaritiu260DA
Chirurgie generalaTratament local90DA
Chirurgie generalaTratament plaga140DA
Chirurgie generalaTratament plaga postoperator260DA
Chirurgie generalaTratament supuratii postoperatorii260DA
Chirurgie oncologicaConsultatie chirurgie generala / chirurgie oncologica450NU
Chirurgie oncologicaConsultatie chirurgie generala / chirurgie oncologica + ecografie abdominala600NU
Chirurgie oncologicaConsultatie comisie Tumor Board600NU
Chirurgie oncologicaConsultatie oncologie medicala400NU
Chirurgie oncologicaConsultatie radioterapie400NU
Chirurgie oncologicaEvaluare documentatie medicala la distanta (consultanta online)400NU
Chirurgie oncologicaInterpretare rezultate analize100NU
Chirurgie oncologicaInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Chirurgie oncologicaPunctie biopsie mamara / tiroidiana600NU
Chirurgie cardiovasculara Consult preoperator chirurgie cardiovasculara450NU
Chirurgie cardiovascularaAdeverinta medicala50NU
Chirurgie cardiovascularaConsultatie chirurgie vasculara300NU
Chirurgie cardiovascularaConsultatie control chirurgie vasculara220NU
Chirurgie cardiovascularaDoppler carotidian bilateral400NU
Chirurgie cardiovascularaDoppler vascular bilateral400NU
Chirurgie cardiovascularaDoppler vascular unilateral250NU
Chirurgie cardiovascularaInjectie intradermica55NU
Chirurgie cardiovascularaInjectie intramusculara55NU
Chirurgie cardiovascularaInjectie intravenoasa55NU
Chirurgie cardiovascularaInjectie subcutanata55NU
Chirurgie cardiovascularaInterpretare rezultate analize100NU
Chirurgie cardiovascularaInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Chirurgie cardiovascularaRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
Chirurgie cardiovascularaReferat medical230NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaConsult chirurgie plastica/estetica250NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaControl chirurgie plastica/estetica150NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaAnestezie locala xilina 1%50NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaInjectare Toxina botulinica 1 zona700NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaInjectare Toxina botulinica 2 zone1100NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaInjectare toxina botulinica 3 zone1550NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaTratament Hiperhidroza cu Toxina Botulinica-Talpi1650NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaTratament Hiperhidroza cu Toxina Botulinica-Palme1650NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaTratament Hiperhidroza cu Toxina Botulinica-Axila1650NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaTerapia Vampir PRP faciala1000NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaPachet - Terapia Vampir PRP fata si gat1800NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaTerapia Vampir PRP - alopecie1000NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaJuvederm acid hialuronic facial - buze1350NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaJuvederm acid hialuronic facial - pometi2000NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaJuvederm acid hialuronic facial - mandibula2000NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaHialuronidaza indepartare acid hialuronic900NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaInjectare substante sclerozante la nivelul cicatricilor patologice400NU
Chirurgie plastica si estetica medicalaExtragere fire sutura50NU
DermatovenerologieAdeverinta medicala50NU
DermatovenerologieAvulsie partiala unghie cu sutura220NU
DermatovenerologieAvulsie partiala unghie fara sutura200NU
DermatovenerologieAvulsie totala unghie cu sutura260NU
DermatovenerologieAvulsie totala unghie fara sutura220NU
DermatovenerologieChiuretaj leziune Moluscum Contagiosum280NU
DermatovenerologieChiuretaj ulcer de gamba260NU
DermatovenerologieChiuretaj veruci / calusuri260NU
DermatovenerologieConsultatie control dermatologie180NU
DermatovenerologieConsultatie dermatologie220NU
DermatovenerologieConsultatie fisa medicala dermatologie55NU
DermatovenerologieDermatoscopie175NU
DermatovenerologieElectrocauterizare leziune benigna - unica240NU
DermatovenerologieElectrocauterizare leziuni benigne (2-4)440NU
DermatovenerologieElectrocauterizare leziuni benigne (5-10)600NU
DermatovenerologieIncizie si drenaj abces260NU
DermatovenerologieInjectie intradermica55NU
DermatovenerologieInjectie intramusculara55NU
DermatovenerologieInjectie intravenoasa55NU
DermatovenerologieInjectie subcutanata55NU
DermatovenerologieInterpretare rezultate analize100NU
DermatovenerologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
DermatovenerologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
DermatovenerologieRecoltare biopsie150NU
EndocrinologieAdeverinta medicala50NU
EndocrinologieConsultanta online250NU
EndocrinologieConsultatie control endocrinologie180NU
EndocrinologieConsultatie endocrinologie230NU
EndocrinologieConsultatie nutritie250NU
EndocrinologieEcografie mamara bilaterala350NU
EndocrinologieEcografie tiroida230NU
EndocrinologieInjectie intradermica55NU
EndocrinologieInjectie intramusculara55NU
EndocrinologieInjectie intravenoasa55NU
EndocrinologieInjectie subcutanata55NU
EndocrinologieInterpretare rezultate analize100NU
EndocrinologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
EndocrinologieOsteodensitometrie calcaneu / bilateral80NU
EndocrinologieOsteodensitometrie calcaneu / unilateral50NU
EndocrinologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
EndocrinologieReferat medical230NU
EndocrinologieSonoelastografie mamara bilaterala250NU
EndocrinologieSonoelastografie tiroidiana250NU
GastroenterologieAdeverinta medicala50NU
GastroenterologieBiopsie endoscopica + Test H.Pylori175NU
GastroenterologieColonoscopie totala530DA
GastroenterologieConsultanta online250DA
GastroenterologieConsultatie control gastroenterologie180DA
GastroenterologieConsultatie gastroenterologie220DA
GastroenterologieConsultatie nutritie250NU
GastroenterologieEcografie abdominala195NU
GastroenterologieEcografie abdominala cu elastografie250NU
GastroenterologieEndoscopie digestiva superioara500DA
GastroenterologieInjectie intradermica55DA
GastroenterologieInjectie intramusculara55DA
GastroenterologieInjectie intravenoasa55DA
GastroenterologieInjectie subcutanata55DA
GastroenterologieInterpretare rezultate analize100NU
GastroenterologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
GastroenterologieParacenteza250NU
GastroenterologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
GastroenterologieRecoltare biopsie150NU
GastroenterologieRectosigmoidoscopie500NU
GastroenterologieReferat medical230NU
GinecologieAblatie polip cervical180NU
GinecologieAdeverinta medicala50NU
GinecologieColposcopie video asistata400NU
GinecologieConsultatie control ginecologie200NU
GinecologieConsultatie fisa medicala ginecologie55NU
GinecologieConsultatie ginecologie250NU
GinecologieEcografie 3D/4D trim.II - 18-22 sapt.(morfologie,doppler,biometrie,CD)600NU
GinecologieEcografie 3D/4D trim.III - 28-32 sapt.(morfologie,doppler,biometrie,CD)600NU
GinecologieEcografie functionala-doppler fetal - art.uterine,ombilicala,cerebrala250NU
GinecologieEcografie pelvina transvaginala250NU
GinecologieEcografie sarcina trim I (confirmare sarcina)290NU
GinecologieEcografie sarcina trim I + biometrie290NU
GinecologieEcografie sarcina trim II + biometrie340NU
GinecologieEcografie sarcina trim III + biometrie340NU
GinecologieExtractie DIU250NU
GinecologieIncizie chist glanda Bartholin260NU
GinecologieInjectie intradermica55NU
GinecologieInjectie intramusculara55NU
GinecologieInjectie intravenoasa55NU
GinecologieInjectie subcutanata55NU
GinecologieInsertie DIU (sterilet inclus)380NU
GinecologieInterpretare rezultate analize100NU
GinecologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
GinecologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
GinecologieRecoltare biopsie150NU
GinecologieRecoltare probe ginecologie150NU
GinecologieReferat medical230NU
HematologieAdeverinta medicala50NU
HematologieConsultanta online hematologie270NU
HematologieConsultanta online hematologie control200NU
HematologieConsultatie control hematologie220NU
HematologieConsultatie hematologie300NU
HematologieInjectie intradermica55NU
HematologieInjectie intramusculara55NU
HematologieInjectie intravenoasa55NU
HematologieInjectie subcutanata55NU
HematologieInterpretare rezultate analize100NU
HematologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
HematologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
HematologieReferat medical230NU
Imagistica MedicalaEcografie abdominala195NU
Imagistica MedicalaEcografie abdominala pediatrica250NU
Imagistica MedicalaEcografie articulatie200NU
Imagistica MedicalaEcografie cot200NU
Imagistica MedicalaEcografie de membru superior (mana)200NU
Imagistica MedicalaEcografie formatiune160NU
Imagistica MedicalaEcografie ganglioni latero-cervicali230NU
Imagistica MedicalaEcografie genunchi200NU
Imagistica MedicalaEcografie glezna200NU
Imagistica MedicalaEcografie mamara bilaterala350NU
Imagistica MedicalaEcografie mana / picior200NU
Imagistica MedicalaEcografie musculo - scheletala200NU
Imagistica MedicalaEcografie organ160NU
Imagistica MedicalaEcografie ovar160NU
Imagistica MedicalaEcografie parti moi200NU
Imagistica MedicalaEcografie pelvina200NU
Imagistica MedicalaEcografie reno-vezicala200NU
Imagistica MedicalaEcografie reno-vezico-prostatica240NU
Imagistica MedicalaEcografie scrotala200NU
Imagistica MedicalaEcografie sold260NU
Imagistica MedicalaEcografie suprarenale160NU
Imagistica MedicalaEcografie tiroida230NU
Imagistica MedicalaEcografie transfontanelara240NU
Imagistica MedicalaEcografie umar200NU
Imagistica MedicalaInterpretare rezultate analize100NU
Imagistica MedicalaInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Imagistica MedicalaSonoelastografie mamara bilaterala250NU
Imagistica MedicalaSonoelastografie tiroidiana250NU
Medicina de familieAdeverinta medicala50NU
Medicina de familieAviz puericultura60NU
Medicina de familieConsultanta online250NU
Medicina de familieConsultatie control homeopatie200NU
Medicina de familieConsultatie homeopatie250NU
Medicina de familieConsultatie la domiciliu250DA
Medicina de familieConsultatie MF in afara programului150DA
Medicina de familieElectrocardiograma repaus65DA
Medicina de familieHolter TA260NU
Medicina de familieInjectie intradermica55DA
Medicina de familieInjectie intramusculara55DA
Medicina de familieInjectie intravenoasa55DA
Medicina de familieInjectie subcutanata55DA
Medicina de familieMasurare tensiune arteriala40DA
Medicina de familieMontare branula35NU
Medicina de familiePansament extins110NU
Medicina de familiePerfuzie / ora50NU
Medicina de familiePulsoximetrie45NU
Medicina de familieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
Medicina de familieSpirometrie65DA
Medicina de familieTest reactie alergica100NU
Medicina de familieTratament local90NU
Medicina de familieViza incheiere fisa medicala55NU
Medicina generalaAdeverinta medicala50NU
Medicina generalaAviz puericultura60NU
Medicina generalaConsultanta online250NU
Medicina generalaConsultatie control homeopatie200NU
Medicina generalaConsultatie homeopatie250NU
Medicina generalaConsultatie la domiciliu250NU
Medicina generalaEcografie abdominala195DA
Medicina generalaEcografie pelvina200DA
Medicina generalaExamen clinic general160NU
Medicina generalaExamen clinic general - control120NU
Medicina generalaExtragere fire200NU
Medicina generalaInjectie intradermica55DA
Medicina generalaInjectie intramusculara55DA
Medicina generalaInjectie intravenoasa55DA
Medicina generalaInjectie subcutanata55DA
Medicina generalaInterpretare rezultate analize100NU
Medicina generalaInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Medicina generalaMasurare tensiune arteriala40NU
Medicina generalaMontare branula35NU
Medicina generalaPansament extins110NU
Medicina generalaPerfuzie / ora50NU
Medicina generalaPulsoximetrie45NU
Medicina generalaRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
Medicina generalaReferat comisie expertiza230NU
Medicina generalaReferat Medical230NU
Medicina generalaTest reactie alergica100NU
Medicina generalaTratament local90NU
Medicina generalaViza incheiere fisa medicala55NU
Medicina InternaAdeverinta medicala50NU
Medicina InternaConsultanta online250DA
Medicina InternaConsultatie control medicina interna180DA
Medicina InternaConsultatie fisa medicala medicina interna55NU
Medicina InternaConsultatie medicina interna220DA
Medicina InternaEcografie abdominala195NU
Medicina InternaEcografie formatiune160NU
Medicina InternaEcografie organ160NU
Medicina InternaEcografie pelvina200NU
Medicina InternaElectrocardiograma repaus65DA
Medicina InternaHolter EKG 24 ore320DA
Medicina InternaHolter TA260DA
Medicina InternaIndice de presiune100DA
Medicina InternaInjectie intradermica55DA
Medicina InternaInjectie intramusculara55DA
Medicina InternaInjectie intravenoasa55DA
Medicina InternaInjectie subcutanata55DA
Medicina InternaInterpretare rezultate analize100NU
Medicina InternaInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Medicina internaPeak-flowmetrie60DA
Medicina internaPulsoximetrie45NU
Medicina InternaRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
Medicina InternaReferat medical230NU
Medicina InternaSpirometrie65DA
NefrologieAdeverinta medicala50NU
NefrologieConsultanta online250NU
NefrologieConsultatie control nefrologie180NU
NefrologieConsultatie nefrologie220NU
NefrologieEcografie reno-vezicala200NU
NefrologieElectrocardiograma repaus65NU
NefrologieInjectie intradermica55NU
NefrologieInjectie intramusculara55NU
NefrologieInjectie intravenoasa55NU
NefrologieInjectie subcutanata55NU
NefrologieInterpretare rezultate analize100NU
NefrologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
NefrologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
NefrologieReferat Medical230NU
NeurochirurgieConsultatie control neurochirurgie220NU
NeurochirurgieConsultatie neurochirurgie300NU
NeurochirurgieInterpretare rezultate analize100NU
NeurochirurgieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
NeurochirurgieReferat Medical230NU
NeurologieAdeverinta medicala50NU
NeurologieConsultanta online250NU
NeurologieConsultatie control neurologie180NU
NeurologieConsultatie fisa medicala neurologie55NU
NeurologieConsultatie neurologie250NU
NeurologieDoppler cervical600NU
NeurologieDoppler complet cervical + transcranian800NU
NeurologieDoppler transcranian600NU
NeurologieElectroencefalograma (EEG)450NU
NeurologieInterpretare rezultate analize100NU
NeurologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
NeurologieReferat medical230NU
OftalmologieAdeverinta medicala50NU
OftalmologieAplicare lentila terapeutica (cu lentila pacientului)60NU
OftalmologieAplicare lentila terapeutica (include lentila)120NU
OftalmologieAutorefractometrie80NU
OftalmologieBiometrie140NU
OftalmologieBiomicroscopie85NU
OftalmologieConsultatie control oftalmologie180NU
OftalmologieConsultatie fisa medicala oftalmologie55NU
OftalmologieConsultatie oftalmologie230NU
OftalmologieDezobstructie canal nazo-lacrimal160NU
OftalmologieEcografie oculo-orbitara (A+B)240NU
OftalmologieExamen fund de ochi85NU
OftalmologieExamen ortoptic110NU
OftalmologieExaminare camp vizual170NU
OftalmologieExtractie de corpi straini160NU
OftalmologieGonioscopie100NU
OftalmologieInjectie parabulbara175NU
OftalmologieInjectie retrobulbara175NU
OftalmologieInjectie subconjunctivala175NU
OftalmologieInterpretare rezultate analize100NU
OftalmologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
OftalmologieKeratometrie85NU
OftalmologieOrtoptica - corectie strabism / pachet600NU
OftalmologiePahimetrie corneeana100NU
OftalmologiePansament ocular110NU
OftalmologieReferat medical230NU
OftalmologieSedinta ortoptica - strabism70NU
OftalmologieSutura plaga (pleoapa, conjunctiva)85NU
OftalmologieTest Maddox50NU
OftalmologieTest Schirmer60NU
OftalmologieTestare visiotest65NU
OftalmologieTomografie oculara (OCT) unilateral240NU
OftalmologieTonometrie non contact85NU
Oncologie medicalaConsultatie oncologie medicala400NU
Oncologie medicalaConsultatie radioterapie400NU
Oncologie medicalaConsultatie comisie Tumor Board600NU
Oncologie medicalaConsultatie chirurgie generala / chirurgie oncologica400NU
Oncologie medicalaConsultatie chirurgie generala / chirurgie oncologica + ecografie abdominala600NU
Oncologie medicalaEvaluare documentatie medicala la distanta (consultanta online)400NU
Oncologie medicalaInterpretare rezultate analize100NU
Oncologie medicalaInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Oncologie medicalaPunctie biopsie mamara / tiroidiana600NU
ORLAdeverinta medicala50NU
ORLAnestezie locala ORL110NU
ORLAspiratie secretii nazale80NU
ORLAspiratie ureche bilateral90NU
ORLAspiratie ureche unilateral50NU
ORLAudiograma65NU
ORLConsultatie control ORL170NU
ORLConsultatie fisa medicala ORL55NU
ORLConsultatie ORL210NU
ORLElectrocauterizare mucoasa nazala170NU
ORLExamen fibroscopic ORL200NU
ORLExtractie de corpi straini160NU
ORLExtractie endoscopica corpi straini200NU
ORLInsuflatie tubara100NU
ORLInterpretare rezultate analize100NU
ORLInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
ORLLaringoscopie75NU
ORLMiringoplastie150NU
ORLPansament local ORL110NU
ORLPunctie sinusala180NU
ORLRedresare fractura piramida nazala200NU
ORLReferat medical230NU
ORLSpalatura auriculara bilaterala80NU
ORLSpalatura auriculara unilaterala50NU
ORLTamponament nazal85NU
ORLTratament chirurgical ORL140NU
Ortopedie TraumatologieAdeverinta medicala50NU
Ortopedie TraumatologieAtela gipsata150NU
Ortopedie TraumatologieConsultatie control ortopedie170NU
Ortopedie TraumatologieConsultatie fisa medicala ortopedie55NU
Ortopedie TraumatologieConsultatie ortopedie210NU
Ortopedie TraumatologieExtragere material osteosinteza180NU
Ortopedie TraumatologieImobilizare aparat gipsat180NU
Ortopedie TraumatologieImobilizare Dessault140NU
Ortopedie TraumatologieImobilizare Watson Jones120NU
Ortopedie TraumatologieInfiltratie intraarticulara - unilateral EasyAll (include substanta vascoelastica)350NU
Ortopedie TraumatologieInfiltratie intraarticulara - unilateral Hialurom (include substanta vascoelastica)800NU
Ortopedie TraumatologieInfiltratie intraarticulara - unilateral ProMovia (include substanta vascoelastica)900NU
Ortopedie TraumatologieInfiltratie intraarticulara genunchi - unilateral200NU
Ortopedie TraumatologieInfiltratie intraarticulara glezna - unilateral200NU
Ortopedie TraumatologieInfiltratie intraarticulara umar - unilateral200NU
Ortopedie TraumatologieInjectie intramusculara Diprophos100NU
Ortopedie TraumatologieInterpretare rezultate analize100NU
Ortopedie TraumatologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Ortopedie TraumatologieOsteodensitometrie calcaneu / bilateral80NU
Ortopedie TraumatologieOsteodensitometrie calcaneu / unilateral50NU
Ortopedie TraumatologiePRP - terapia vampir450NU
Ortopedie TraumatologieReferat medical230NU
Ortopedie TraumatologieSuprimarea imobilizarii gipsate175NU
PediatrieConsultatie pediatrie195DA
PediatrieConsultatie control pediatrie160DA
PediatrieConsultatie pediatrie regim urgenta300NU
PediatrieAdeverinta / Aviz medical50NU
PediatrieEcografie abdominala pediatrica250NU
PediatrieEcografie ganglioni latero-cervicali230NU
PediatrieEcografie sold260NU
PediatrieEcografie transfontanelara240NU
PediatrieElectroencefalograma (EEG)275NU
PediatrieExtractie de corpi straini oftalmologie160NU
PediatrieExtractie de corpi straini ORL160NU
PediatrieInterpretare rezultate analize100NU
PediatrieInterpretare rezultate analize - efectuate la #SmartMedical0NU
PediatriePachet ortoptica (corectie strabism)600NU
PneumologieAdeverinta medicala50NU
PneumologieAerosoli - sedinta (medicatie inclusa)50NU
PneumologieConsultanta online250NU
PneumologieConsultatie control pneumologie170NU
PneumologieConsultatie pneumologie210NU
PneumologieElectrocardiograma repaus65NU
PneumologieInjectie intradermica55NU
PneumologieInjectie intramusculara55NU
PneumologieInjectie intravenoasa55NU
PneumologieInjectie subcutanata55NU
PneumologieInterpretare rezultate analize100NU
PneumologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
PneumologieKinetoterapie respiratorie cu aparatura speciala75NU
PneumologieKinetoterapie respiratorie de grup70NU
PneumologieKinetoterapie respiratorie individuala75NU
PneumologiePeak-flowmetrie60NU
PneumologiePoligrafie cardiorespiratorie nocturna580NU
PneumologiePulsoximetrie45NU
PneumologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
PneumologieReferat medical230NU
PneumologieSpirometrie65NU
PneumologieTest bronhomotor150NU
PneumologieTest provocare80NU
Psihiatrie - PsihologieAdeverinta medicala50NU
Psihiatrie - PsihologieConsiliere psihiatrica230DA
Psihiatrie - PsihologieConsiliere psihologica230NU
Psihiatrie - PsihologieConsultanta online250DA
Psihiatrie - PsihologieConsultatie control psihiatrie170DA
Psihiatrie - PsihologieConsultatie fisa medicala psihiatrie55NU
Psihiatrie - PsihologieConsultatie fisa medicala psihologie55NU
Psihiatrie - PsihologieConsultatie psihiatrie200DA
Psihiatrie - PsihologieConsultatie psihologie200NU
Psihiatrie - PsihologieEvaluare psihologica180DA
Psihiatrie - PsihologieInterpretare rezultate analize100NU
Psihiatrie - PsihologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Psihiatrie - PsihologiePsihoterapie de grup120NU
Psihiatrie - PsihologiePsihoterapie individuala200NU
Psihiatrie - PsihologieReferat medical230NU
Psihiatrie - PsihologieScor MMSE55DA
Psihiatrie - PsihologieTerapie cognitiv comportamentala180DA
Recuperare fizioterapieAdeverinta medicala50NU
Recuperare fizioterapieAplicare banda kinesio tape90NU
Recuperare fizioterapieConsultatie BFT / recuperare240DA
Recuperare fizioterapieConsultatie control BFT / recuperare180DA
Recuperare fizioterapieEvaluare posturala180NU
Recuperare fizioterapieEvaluare posturala / deficiente de mers250NU
Recuperare fizioterapieEcografie articulatie200NU
Recuperare fizioterapieEcografie mana / picior200NU
Recuperare fizioterapieEcografie musculo - scheletala200NU
Recuperare fizioterapieEcografie parti moi200NU
Recuperare fizioterapieElectrocardiograma repaus65DA
Recuperare fizioterapieInfiltratie intraarticulara - unilateral Hialurom (include substanta vascoelastica)800NU
Recuperare fizioterapieInfiltratie intraarticulara - unilateral ProMovia (include substanta vascoelastica)900NU
Recuperare fizioterapieInfiltratie intraarticulara - unilateral ProMovia (include substanta vascoelastica)900NU
Recuperare fizioterapieInfiltratie periarticulara / intraarticulara200NU
Recuperare fizioterapieInfiltratie periarticulara / intraarticulara unilateral200DA
Recuperare fizioterapieInjectie intramusculara Diprophos100NU
Recuperare fizioterapieInterpretare rezultate analize100NU
Recuperare fizioterapieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Recuperare fizioterapieKinetoterapie cu aparatura speciala75DA
Recuperare fizioterapieKinetoterapie de grup70DA
Recuperare fizioterapieKinetoterapie individual personalizat150DA
Recuperare fizioterapieOsteodensitometrie calcaneu / bilateral80DA
Recuperare fizioterapieOsteodensitometrie calcaneu / unilateral50DA
Recuperare fizioterapieProcedura - Crioterapie25NU
Recuperare fizioterapieProcedura - Electroterapie30DA
Recuperare fizioterapieProcedura - Kinetoterapie70DA
Recuperare fizioterapieProcedura - Laserterapie30DA
Recuperare fizioterapieProcedura - Limfomasaj60DA
Recuperare fizioterapieProcedura - Magnetoterapie30DA
Recuperare fizioterapieProcedura - Masaj70NU
Recuperare fizioterapieProcedura - Terapie calda25DA
Recuperare fizioterapieProcedura - Ultrasunet30DA
Recuperare fizioterapieProcedura - Unde scurte30NU
Recuperare fizioterapiePulsoximetrie45NU
Recuperare fizioterapieSpirometrie65DA
Recuperare fizioterapieTerapie TECAR100NU
Recuperare fizioterapieTerapieShockWave100NU
ReumatologieAdeverinta medicala50NU
ReumatologieConsultanta online250DA
ReumatologieConsultatie control reumatologie200DA
ReumatologieConsultatie reumatologie300DA
ReumatologieEcografie articulatie200NU
ReumatologieEcografie cot200NU
ReumatologieEcografie de membru superior (mana)200NU
ReumatologieEcografie genunchi200NU
ReumatologieEcografie glezna200NU
ReumatologieEcografie mana / picior200NU
ReumatologieEcografie musculo - scheletala200NU
ReumatologieEcografie parti moi200NU
ReumatologieEcografie umar200NU
ReumatologieIndice de presiune100DA
ReumatologieInfiltratie - paravertebral musculatura dorsala200DA
ReumatologieInfiltratie - paravertebral musculatura lombara200DA
ReumatologieInfiltratie calcai200NU
ReumatologieInfiltratie intraarticulara - unilateral EasyAll (include substanta vascoelastica)350NU
ReumatologieInfiltratie intraarticulara - unilateral EasyAll (include substanta vascoelastica)350NU
ReumatologieInfiltratie intraarticulara - unilateral Hialurom (include substanta vascoelastica)800NU
ReumatologieInfiltratie intraarticulara genunchi - unilateral200DA
ReumatologieInfiltratie intraarticulara glezna - unilateral200DA
ReumatologieInfiltratie intraarticulara umar - unilateral200DA
ReumatologieInfiltratie punct Arnold200NU
ReumatologieInjectie intradermica55DA
ReumatologieInjectie intramusculara55DA
ReumatologieInjectie intramusculara Diprophos100NU
ReumatologieInjectie intravenoasa55DA
ReumatologieInjectie subcutanata55DA
ReumatologieInterpretare rezultate analize100NU
ReumatologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
ReumatologieKinetoterapie cu aparatura speciala75NU
ReumatologieKinetoterapie de grup70NU
ReumatologieKinetoterapie individuala75NU
ReumatologieOsteodensitometrie calcaneu / bilateral80DA
ReumatologieOsteodensitometrie calcaneu / unilateral50DA
ReumatologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
ReumatologieReferat medical230NU
UrologieAdeverinta medicala50NU
UrologieConsultanta online250NU
UrologieConsultatie andrologie220NU
UrologieConsultatie control urologie180NU
UrologieConsultatie fisa medicala urologie55NU
UrologieConsultatie infertilitate250NU
UrologieConsultatie urologie220NU
UrologieDilatatie strictura uretrala200NU
UrologieEcografie reno-vezicala200NU
UrologieEcografie reno-vezico-prostatica240NU
UrologieEcografie scrotala200NU
UrologieExtragere corp strain uretra200NU
UrologieExtragere sonda urinara170NU
UrologieInjectie intradermica55NU
UrologieInjectie intramusculara55NU
UrologieInjectie intravenoasa55NU
UrologieInjectie subcutanata55NU
UrologieInstilatii intravezicale200NU
UrologieInterpretare rezultate analize100NU
UrologieInterpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
UrologieRecoltare analize medicale la domiciliu150NU
UrologieReferat medical230NU
UrologieSchimbare sonda urinara230NU
UrologieTerapie chirurgicala formatiuni diverse - incizie, excizie260NU
whatsapp