Gastroenterologie

Dr. Corbu Rareș Livius Gastroenterologie
Dr. Corbu Rareș Livius
Medic specialist Gastroenterologie
Dr. Scutelnicu Florina Gastroenterologie
Dr. Scutelnicu Florina
Medic specialist Gastroenterologie
Dr. Gologan Șerban
Asist. univ. dr. Gologan Șerban
Medic primar / Doctor în medicină

Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului digestiv și ale anexelor acestuia, ficatul și pancreasul, indiferent de gradul de complexitate.

În ultimii ani, datorită unui cumul de factori externi – alimentație, poluare, stres, suprasolicitare – tot mai mulți pacienți se confruntă cu probleme de sănătate ce țin de domeniul gastroenterologiei.

Astăzi, tendința europeană și mondială sugerează abordarea multidisciplinară a patologiei digestive, prin colaborarea medicului gastroenterolog cu specialiști în imagistică, laborator, histopatologie, chirurgie, oncologie, endocrinologie , practică ce a îmbunatățit și revoluționat diagnosticarea și tratarea afecțiunilor digestive.

Pentru creșterea acurateței diagnosticului și evaluarea stadiului de boală, consultul gastroenterologic este completat cu explorări funcționale digestive, endoscopice (endoscopie digestivă superioară, colonoscopie) și imagistice (ecografie abdominală), toate disponibile și în cadrul Smart Medical.

Având la dispoziție un echipament extrem de performant de endoscopie digestivă, EVIS EXERA II, produs al firmei Olympus, care ridică tehnica la rang de artă, echipa de gastroenterologi din clinica SMART încearcă permanent să se autodepașească, printr-o activitate complexă și o gamă vastă de proceduri endoscopice diagnostice și terapeutice, care acoperă toată patologia digestivă.

Prețuri pentru consultații și investigații medicale Gastroenterologie

Denumire serviciu medicalPret LEIDecontat CNAS
Consultatie control gastroenterologie80DA
Consultatie gastroenterologie130DA
Biopsie endoscopica / test Helicobacter pylori100NU
Colonoscopie totala400NU
Ecografie abdominala120NU
Endoscopie digestiva superioara280NU
Rectosigmoidoscopie300NU
Referat medical130NU
Stabilire dieta150NU
Sună acum pentru programare!

0247 939

Completați formularul de mai jos alegând specialitatea, medicul, data dorită pentru programare și informațiile de contact. După trimiterea formularului, veți fi contactat de către unul dintre operatorii noștri în următoarea zi lucrătoare pentru confirmare.

-- Selectati specialitatea --
Acest site este protejat reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.