Pediatrie

Dr. Arghiropol Olga
Medic specialist Pediatrie
Dr. Giosanu Constantin
Medic specialist Pediatrie

De la naștere până în adolescență, medicul pediatru este esențial pentru sănătatea copilului, abordând nu doar aspectele fizice, ci și pe cele intelectuale și emoționale.
Specializat în prevenție și tratament, pediatrul gestionează complet o problematică foarte diversă: traumatisme, infecții indiferent de localizare, afecțiuni congenitale, afecțiuni ale organelor interne și chiar probleme de comportament sau tulburări emoționale.
Pediatrul supraveghează dezvoltarea copilului, de la vaccinări și creșterea fizică, până la nutriție și progresul cognitiv.
Scopul nostru este să oferim servicii integrate de pediatrie, coordonate strâns cu alte specialități medicale pentru a asigura o abordare interdisciplinară a sănătății copilului.
Având avantajul unui laborator medical integrat, cu servicii la standarde de excelență, reușim să oferim planuri de tratament personalizate, care să se adreseze atât nevoilor medicale imediate, cât și celor pe termen lung, asigurând copiilor cele mai bune șanse pentru un diagnostic corect și un tratament eficient, fără recidive.
Nu uităm niciodată de prevenție, ca parte esențială a sănătății copilului, de aceea credem că vizita regulată la medicul pediatru, în plină stare de sănătate aparentă și în lipsa unei simptomatologii, trebuie să devină un mod de viață al fiecărei familii și un scop pentru fiecare părinte.

Prețuri pentru consultații și investigații medicale Pediatrie

*Prețurile afișate pe site sunt cele standard. În funcție de gradul profesional al medicului și de politica comercială a companiei, acestea pot varia și pot suferi modificări. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora în ziua consultației, în recepție sau call center (0247 939).

Denumire serviciu medicalPret LEIDecontat CNAS
Consultatie pediatrie195NU
Consultatie control pediatrie160NU
Consultatie pediatrie regim urgenta300NU
Adeverinta / Aviz medical50NU
Ecografie abdominala pediatrica250NU
Ecografie ganglioni latero-cervicali230NU
Ecografie sold260NU
Ecografie transfontanelara240NU
Electroencefalograma (EEG)275NU
Extractie de corpi straini oftalmologie160NU
Extractie de corpi straini ORL160NU
Interpretare rezultate analize100NU
Interpretare rezultate analize - efectuate la #SmartMedical0NU
Pachet ortoptica (corectie strabism)600NU
Sună acum pentru programare!

0247 939

Completați formularul de mai jos alegând specialitatea, medicul, data dorită pentru programare și informațiile de contact. După trimiterea formularului, veți fi contactat de către unul dintre operatorii noștri în următoarea zi lucrătoare pentru confirmare.

-- Selectati specialitatea --
Acest site este protejat reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

PATIENT CARE

Serviciu GRATUIT de coordonare și consiliere dedicat pacientilor oncologici.

Programează-te accesând butonul de mai jos