Pediatrie

Dr. Giosanu Constantin
Medic specialist Pediatrie

Din primele zile ale nou-născutului, până în perioada adolescenței, sănătatea copilului intră în competența specialistului în Pediatrie. Dezvoltarea armonioasă a celui mic este sinonimă cu o dezvoltare sănătoasă din punctul de vedere al sănătății fizice, intelectuale și emoționale, iar medicul pediatru este cel pregătit să gestioneze toate aceste aspecte, în cei mai vulnerabili ani de viață ai copilului.

Pediatria este astfel una dintre cele mai importante specialități medicale, pediatrii fiind implicați atât în diagnosticarea și tratamentul problemelor de sănătate ale copilului, cât și în prevenirea unor posibile afecțiuni.

Printre afecțiunile gestionate de către medicul pediatru se află:

  • Răni;
  • Răceli, infecții respiratorii;
  • Infecții;
  • Probleme congenitale sau pe fond genetic;
  • Cancer;
  • Afecțiuni ale organelor interne.

În competența specialistului în Pediatrie intră și prevenția, depistarea timpurie și gestionarea unor probleme, precum:

  • Tulburări de dezvoltare, întârzieri în creștere;
  • Probleme de comportament;
  • Dizabilități funcționale;
  • Tulburări psihice, cum ar fi anxietate sau depresie.

Totodată, pediatrul se ocupă cu administrarea vaccinurilor incluse în Programul Național de Imunizare, urmărește dezvoltarea fizică a copilului (masa corporală, înălțimea), dezvoltarea cognitivă, oferă recomandări legate de nutriția specifică a celui mic, iar în anumite cazuri poate oferi trimiteri către alți experți.

Prin rolul pe care îl are în dezvoltarea sănătoasă a copilului, știm cât de importantă este alegerea unui medic pediatru pregătit să fie alături de cel mic și de părinți în fiecare etapă de creștere.

La Smart Medical vă așteaptă o echipă de profesioniști cu experiență, pregătiți să aibă grijă de sănătatea copilului dumneavoastră. Alege SMART pentru copilul tău!

Prețuri pentru consultații și investigații medicale Pediatrie

*Prețurile afișate pe site sunt cele standard. În funcție de gradul profesional al medicului și de politica comercială a companiei, acestea pot varia și pot suferi modificări. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora în ziua consultației, în recepție sau call center (0247 939).

Denumire serviciu medicalPret LEIDecontat CNAS
Consultanta online alergologie si imunologie pediatrica300NU
Consultanta online pediatrie250NU
Ecografie transfontanelara240NU
Interpretare rezultate analize100NU
Interpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Sună acum pentru programare!

0247 939

Completați formularul de mai jos alegând specialitatea, medicul, data dorită pentru programare și informațiile de contact. După trimiterea formularului, veți fi contactat de către unul dintre operatorii noștri în următoarea zi lucrătoare pentru confirmare.

-- Selectati specialitatea --
Acest site este protejat reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

PATIENT CARE

Serviciu GRATUIT de coordonare și consiliere dedicat pacientilor oncologici.

Programează-te accesând butonul de mai jos