Nefrologie

Dr. Apostol Andreea Nefrologie
Dr. Apostol Andreea
Medic specialist Nefrologie
4.97236
4.97236
 recenzii
Nefrologia este specialitatea medicală care se ocupă cu evaluarea, diagnosticarea și tratare afecțiunilor de la nivelul rinichilor.
    • boala cronică renală
    • afecțiuni sistemice care afectează rinichii – diabetul zaharat și bolile autoimune
    • afecțiuni sistemice care apar ca urmare a bolilor renale – hipertensiunea sau hipotiroidismul

Majoritatea pacienților sunt îndrumați către un consult de specialitate de Nefrologie de către medicul de familie, atunci când apar primele semne de afectare renală sau după un rezultat anormal al analizei de urină – hematuria (prezența sângelui în urină), proteinuria (excesul de proteine în urină) sau un dezechilibru al electroliților sau al pH-ului urinar.

La Smart Medical Clinic, pacienții beneficiază de expertiza unui medic nefrolog de excepție, Dr. Andreea Apostol, un medic tânăr, cu o vastă pregătire teoretică și practică dobândită într-un spital universitar de renume, ce folosește întreaga sa expertiză pentru diagnosticarea corecta și tratarea eficientă a afecțiunilor renale, de la bolile acute renale până la afecțiunile cronice, pietre la rinichi, infecții renale, boli renale ereditare sau tumori.

Dr. Andreea Apostol colaborează îndeaproape cu ceilalți profesioniști din echipa Smart, dar și cu colegii din spitalul universitar în care s-a pregătit, are la dispoziție tehnologie și echipamente de diagnostic de înaltă calitate, beneficiază de sprijinul laboratorului Smart și de acuratețea rezultatelor, totul pentru  investigarea completă și diagnosticarea rapidă a pacienților cu boli renale.

Prețuri pentru consultații și investigații medicale Nefrologie

*Prețurile afișate pe site sunt cele standard. În funcție de gradul profesional al medicului și de politica comercială a companiei, acestea pot varia și pot suferi modificări. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora în ziua consultației, în recepție sau call center (0247 939).

Denumire serviciu medicalPret LEIDecontat CNAS
Adeverinta medicala50NU
Consultanta online250NU
Consultatie control nefrologie180NU
Consultatie nefrologie220NU
Ecografie reno-vezicala200NU
Electrocardiograma repaus65NU
Injectie intradermica55NU
Injectie intramusculara55NU
Injectie intravenoasa55NU
Injectie subcutanata55NU
Interpretare rezultate analize100NU
Interpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Recoltare analize medicale la domiciliu150NU
Referat Medical230NU
Sună acum pentru programare!

0247 939

Completați formularul de mai jos alegând specialitatea, medicul, data dorită pentru programare și informațiile de contact. După trimiterea formularului, veți fi contactat de către unul dintre operatorii noștri în următoarea zi lucrătoare pentru confirmare.

-- Selectati specialitatea --
Acest site este protejat reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

PATIENT CARE

Serviciu GRATUIT de coordonare și consiliere dedicat pacientilor oncologici.

Programează-te accesând butonul de mai jos