Nefrologie

Dr. Apostol Andreea Nefrologie
Dr. Apostol Andreea
Medic specialist Nefrologie
Nefrologia este specialitatea medicală care se ocupă cu evaluarea, diagnosticarea și tratare afecțiunilor de la nivelul rinichilor.
    • boala cronică renală
    • afecțiuni sistemice care afectează rinichii – diabetul zaharat și bolile autoimune
    • afecțiuni sistemice care apar ca urmare a bolilor renale – hipertensiunea sau hipotiroidismul

Majoritatea pacienților sunt îndrumați către un consult de specialitate de Nefrologie de către medicul de familie, atunci când apar primele semne de afectare renală sau după un rezultat anormal al analizei de urină – hematuria (prezența sângelui în urină), proteinuria (excesul de proteine în urină) sau un dezechilibru al electroliților sau al pH-ului urinar.

La Smart Medical Clinic, pacienții beneficiază de expertiza unui medic nefrolog de excepție, Dr. Andreea Apostol, un medic tânăr, cu o vastă pregătire teoretică și practică dobândită într-un spital universitar de renume, ce folosește întreaga sa expertiză pentru diagnosticarea corecta și tratarea eficientă a afecțiunilor renale, de la bolile acute renale până la afecțiunile cronice, pietre la rinichi, infecții renale, boli renale ereditare sau tumori.

Dr. Andreea Apostol colaborează îndeaproape cu ceilalți profesioniști din echipa Smart, dar și cu colegii din spitalul universitar în care s-a pregătit, are la dispoziție tehnologie și echipamente de diagnostic de înaltă calitate, beneficiază de sprijinul laboratorului Smart și de acuratețea rezultatelor, totul pentru  investigarea completă și diagnosticarea rapidă a pacienților cu boli renale.

Prețuri pentru consultații și investigații medicale Nefrologie

Denumire serviciu medicalPret LEIDecontat CNAS
Consultatie nefrologie150DA
Consultatie control nefrologie100DA
Consultanta online95DA
Adeverinta medicala25NU
Electrocardiograma repaus45DA
Injectie intradermica30DA
Injectie intramusculara30DA
Injectie intravenoasa35DA
Injectie subcutanata30DA
Recoltare analize medicale la domiciliu50NU
Referat Medical130NU
Sună acum pentru programare!

0247 939

Completați formularul de mai jos alegând specialitatea, medicul, data dorită pentru programare și informațiile de contact. După trimiterea formularului, veți fi contactat de către unul dintre operatorii noștri în următoarea zi lucrătoare pentru confirmare.

-- Selectati specialitatea --
Acest site este protejat reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

SMART ADVISOR

Serviciu GRATUIT de coordonare și consiliere dedicat pacientilor oncologici.

Programează-te accesând butonul de mai jos