abonamente medicale - Smart Medical Clinic

Cum să-ți asiguri sănătatea pe termen lung

Distribuie

Tu ce știi despre abonamentele medicale?

Smart Fidelity este produsul tip abonament dezvoltat de echipa Smart, prin care poți pune deoparte bani albi, pentru zile medicale negre!

Flexibil și adaptat nevoilor tale, Smart Fidelity este ușor de alimentat, ușor de folosit! Îți poți alimenta contul ori de câte ori dorești, cu orice sumă dorești.

Banii tai se strâng în cont și rămân acolo pe termen nelimitat! Când ai nevoie, cheltuiești din suma disponibilă, pentru orice tip de serviciu medical, analize, consultații sau investigații, și primești și discount față de tarifele din recepție!

Pentru mulți români, accesul la servicii medicale a devenit un lux și o provocare, din punct de vedere financiar.

Dacă luăm în calcul și complexitatea actului medical, ar trebui să știm că doar o consultație, fără investigațiile necesare pentru stabilirea diagnosticului, atunci când ele sunt necesare – nu ajută prea mult. Medicii au nevoie de investigații, analize, explorări – pentru a decide corect și a rezolva problema fiecăruia. Fiecare pacient este unic și își poartă boala într-un mod unic. Un citat celebru spune că „nu există boli, există numai bolnavi”, iar asta este la fel de adevărat și astăzi, când întreaga digitalizare și automatizare nu reușește să încadreze bolile în standarde clare, ci trebuie să le trateze în funcție de omul care le poartă.

Din păcate, boala nu așteaptă vremuri mai bune, iar sănătatea este un dar care se menține și se întreține.

Dacă vrei să devii abonat SMART, cu acces rapid și tarife reduse la toate serviciile noastre, sună la 0247 939 sau completează formularul disponibil, pentru detalii despre abonamentul SMART FIDELITY – special gândit pentru persoane fizice!

https://smartmedic.ro/abonamente-medicale/

Totul într-un singur loc, peste 70 medici specialiști, analize medicale, investigații, ecografii, kinetoterapie, fizioterapie și stomatologie!

Programări cu prioritate pentru abonați, la toate serviciile disponibile https://smartmedic.ro/abonamente-medicale/ în clinicile din Alexandria, Roșiori de Vede sau Turnu Magurele!

Abonează-te SMART pentru viitor!

 

whatsapp