Chirurgie Oncologică

Dr Octav Ginghina
Conf. Dr. Ginghină Octav
Medic primar Chirurgie Oncologică
Dr Zamfir Marius
Dr. Zamfir Marius
Medic primar Chirurgie Oncologică
Dr Andrada Spanu
Dr. Spânu Andrada
Medic specialist Chirurgie Oncologică

SMART MEDICAL și OpTEAM – parteneriat dedicat pacienților oncologici.

OpTEAM este o echipă medicală de elită, un concept medical ce a adus împreună medici chirurgi pasionați de patologia oncologică, medici care, prin abordul multidisciplinar, caută și găsesc soluții pentru fiecare pacient în parte.

Prin fiecare medic separat și împreună ca echipă, OpTeam înseamnă experiență consolidată și expertiza rezultată dintr-o bogată activitate profesională, didactică și științifică, înseamnă chirurgie oncologică de înaltă performanță, hepato-bilio-pancreatică, colo-rectală, ginecologică, și endocrinologică, chirurgie mamară și oncoplastică – practicată la standarde de excelență, cu tehnici și tehnologii avansate, de la chirurgia clasică până la chirurgia laparoscopică sau chirurgia robotică minim invazivă – toate la cel mai înalt nivel, comparabil cu marile spitale de elită din lume, în cadrul Spitalului de Oncologie Monza.

Echipa OpTEAM, prin Conf. Dr. Octav Ginghină, Dr. Marius Zamfir și Dr. Andrada Spânu – acordă consultații la SMART pentru pacienții cu diagnostic oncologic confirmat sau prezumptiv – dar și pentru pacienții care solicită a doua opinie, în vederea stabilirii conduitei terapeutice și a indicației de intervenție chirurgicală.

Simultan, prin serviciul GRATUIT Smart_ADVISOR ne implicăm în asistarea integrată a pacienților pe întreg traseul medical parcurs, facilităm accesul și programarea în comisia TumorBoard (comisia multidisciplinara care analizează fiecare caz, formată din specialiști clinicieni, specialiști în imagistică, patologie celulară, radiologie intervențională și oncologie), oferim suport pre și post chirurgical, în efectuarea programărilor la specialiști sau la ședintele de chimioterapie și radioterapie.

Este cu adevarat un pas uriaș pentru pacienții care se confruntă cu această afecțiune și ne bucurăm că am reușit să aducem OpTEAM la noi acasă!
Vestea unui diagnostic oncologic te aruncă într-o furtună de îngrijorări, dubii și întrebări și tot ce se întampla mai departe depinde de alegerile pe care le faci.

Suntem mândri că putem fi parte din echipa care găsește soluții și acordă șanse la viață!

Prețuri pentru consultații și investigații medicale Chirurgie Oncologică

*Prețurile afișate pe site sunt cele standard. În funcție de gradul profesional al medicului și de politica comercială a companiei, acestea pot varia și pot suferi modificări. Vă rugăm să verificați corectitudinea acestora în ziua consultației, în recepție sau call center (0247 939).

Denumire serviciu medicalPret LEIDecontat CNAS
Consultatie chirurgie generala / chirurgie oncologica450NU
Consultatie chirurgie generala / chirurgie oncologica + ecografie abdominala600NU
Consultatie comisie Tumor Board600NU
Consultatie oncologie medicala400NU
Consultatie radioterapie400NU
Evaluare documentatie medicala la distanta (consultanta online)400NU
Interpretare rezultate analize100NU
Interpretare rezultate analize - Smart Medical0NU
Punctie biopsie mamara / tiroidiana600NU
Consultatie chirurgie generala / chirurgie oncologica400NU
Consultatie chirurgie generala / chirurgie oncologica + ecografie abdominala600NU
Sună acum pentru programare!

0247 939

Completați formularul de mai jos alegând specialitatea, medicul, data dorită pentru programare și informațiile de contact. După trimiterea formularului, veți fi contactat de către unul dintre operatorii noștri în următoarea zi lucrătoare pentru confirmare.

-- Selectati specialitatea --
Acest site este protejat reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google.

PATIENT CARE

Serviciu GRATUIT de coordonare și consiliere dedicat pacientilor oncologici.

Programează-te accesând butonul de mai jos