Ecografie cu elastografie

Distribuie

Ecografie cu elastografie - Smart Medical

Ecografia cu elastografie este noua metodă de diagnostic diferențial al tumorilor maligne față de cele benigne.

Complet neinvazivă și nedureroasă, elastografia analizează elasticitatea țesuturilor din jurul unei leziuni și face diferența între benign și malign.

Principiul metodei este acela că leziunile benigne nu invadează structurile din jur, acestea rămânând cu elasticitate normală, spre deosebire de leziunile maligne dure, care infiltrează și rigidizează structurile vecine.
Promotor al noii generații de medici endocrinologi, având o viziune diferita asupra modului în care este utilizată ultrasonografia ca metodă de diagnostic, Dr. CIRLĂ AMEL – medic specialist endocrinologie, în prezent și medic rezident RADIOTERAPIE, este medicul care abordează altfel modul în care pot fi diagnosticate formațiunile tumorale.

Cu aplicabilitate majoră la nivelul nodulilor mamari și tiroidieni, sonoelastografia (elastografia ultrasonică) este tehnica actuală care oferă informații importante despre natura unei formațiuni prin compararea rigidității/elasticității unui nodul cu elasticitatea țesutului adiacent sănătos.

Programează-te acum la SMART pentru luna august, solicită PACHET DE EVALUARE SÂN-TIROIDĂ și beneficiezi de sonoelastografie ultrasonică, mamară și tiroidiană inclusă în preț.

Alege #endocrinologie #SmartMedical dacă și tu crezi în tehnologie și în performanța noii generații de medici specialiști!