Consultatii gratuite


Specialitati

specialitate Cardiologie

Cardiologie

Dr. Ionescu Daniela Florentina

Diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolilor cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopațiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Afla mai multe
specialitate Chirurgie Generală

Chirurgie Generală

Dr. Tudor Cătălin Andrei

Diagnosticul și tratamentul intervențional al afecțiunilor abdominale, prin metode clasic invazive sau minim invazive laparoscopice și robotice, dar și de intervenții adjuvante din sfera altor specialități chirurgicale.

Afla mai multe
specialitate Fizioterapie

Fizioterapie

Dr. Protopopescu Dragoș
Dr. Petcu Irina

Fie că ați suferit un accident, aveți o dizabilitate sau orice problemă care vă afectează funcțiile motorii, în procesul de reabilitare aveți nevoie de fizioterapie.

Afla mai multe
specialitate Gastroenterologie

Gastroenterologie

Dr. Corbu Rareș Livius

Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului digestiv - gastrointestinale, ficat, pancreas - folosind explorări funcționale endoscopice (endoscopie digestivă superioară, colonoscopie) și imagistice (ecografie abdominală, sonoelastografie).

Afla mai multe
specialitate Medicină internă

Medicină internă

Dr. Ciobanu Alina Cristina

Medicina internă este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul nechirurgical al afecțiunilor organelor interne la adulți

Afla mai multe
specialitate Pediatrie

Pediatrie

Dr. Arghiropol Olga

De la naștere până în adolescență, medicul pediatru este esențial pentru sănătatea copilului, abordând nu doar aspectele fizice, ci și pe cele intelectuale și emoționale. Specializat în prevenție și tratament, pediatrul gestionează complet o problematică foarte diversă: traumatisme, infecții indiferent de localizare, afecțiuni congenitale, afecțiuni ale organelor interne și chiar probleme de comportament sau tulburări emoționale. Pediatrul supraveghează dezvoltarea copilului, de la vaccinări și creșterea fizică, până la nutriție și progresul cognitiv. Scopul nostru este să oferim servicii integrate de pediatrie, coordonate strâns cu alte specialități medicale pentru a asigura o abordare interdisciplinară a sănătății copilului. Având avantajul unui laborator medical integrat, cu servicii la standarde de excelență, reușim să oferim planuri de tratament personalizate, care să se adreseze atât nevoilor medicale imediate, cât și celor pe termen lung, asigurând copiilor cele mai bune șanse pentru un diagnostic corect și un tratament eficient, fără recidive. Nu uităm niciodată de prevenție, ca parte esențială a sănătății copilului, de aceea credem că vizita regulată la medicul pediatru, în plină stare de sănătate aparentă și în lipsa unei simptomatologii, trebuie să devină un mod de viață al fiecărei familii și un scop pentru fiecare părinte.

Afla mai multe
specialitate Psihiatrie

Psihiatrie

Dr. Mandragiu Alina

Psihiatria este aria medicinei dedicată diagnosticului, tratamentului și prevenirii tulburărilor psihice, emoționale și de comportament.

Afla mai multe
specialitate Reumatologie

Reumatologie

Dr. Ciobanu Alina Cristina

Psihiatria este aria medicinei dedicată diagnosticului, tratamentului și prevenirii tulburărilor psihice, emoționale și de comportament.

Afla mai multe
whatsapp