banda Rezultate online Programari onlineGASTROENTEROLOGIE*

Medicina de nota 10 (zece) !


* specialitate in contract cu CAS TR

Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor sistemului digestiv si ale anexelor acestuia, ficatul si pancreasul, indiferent de gradul de complexitate.

In ultimii ani, datorita unui cumul de factori externi - alimentatie, poluare, stress, suprasolicitare – tot mai multi pacienti se confrunta cu probleme de sanatate ce tin de domeniul gastroenterologiei.

Astazi, tendinta europeana si mondiala sugereaza abordarea multidisciplinara a patologiei digestive, prin colaborarea medicului gastroenterolog cu specialistii in imagistica, laborator, histopatologie, chirurgie, oncologie, endocrinologie , practica ce a imbunatatit si revolutionat diagnosticarea si tratarea afectiunilor digestive.

Pentru cresterea acuratetei diagnosticului si evaluarea stadiului de boala, consultul gastroenterologic este completat cu explorari functionale digestive, endoscopice (endoscopie digestiva superioara, colonoscopie) si imagistice (ecografie abdominala), toate disponibile si in cadrul Smart Medical.

Avand la dispozitie un echipament extrem de performant de endoscopie digestiva, EVIS EXERA II, produs al firmei Olympus, care ridica tehnica la rang de arta, echipa de gastroenterologi din clinica SMART incearca permanent sa se autodepaseasca, printr-o activitate complexa si o gama vasta de proceduri endoscopice diagnostice si terapeutice, in scopul de a acoperi toata patologia digestiva.

Articole: